Μελέτη για ένα Νέο Σύστημα Αμοιβών και Παρακίνησης

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

το επικείμενο νέο μισθολόγιο αποτελεί θέμα πρωταρχικής σημασίας όχι μόνο για τον καθένα από εμάς χωριστά, τους αποφοίτους ως διακριτό σώμα αλλά για την ίδια την οργάνωση και λειτουργία του δημόσιου τομέα. Λόγω της κομβικής σημασίας του θέματος, η Ένωση Αποφοίτων ΕΣΔΔ & ΕΣΤΑ, ανταποκρινόμενη στις περιστάσεις, οφείλει να έχει συνολική, τεκμηριωμένη και ρεαλιστική πρόταση επί του θέματος.

Η Ομάδα εργασίας της ΕΝΑΠ (Αντιγόνη Γιαννουράκου, Δημοσθένης Γεωργόπουλος, Απόστολος Γκράμμης, Μάριος Κωστάκης, Λάμπρος Λιόσης, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Βασίλης Τσιτσιόλης, Νίκος Λένος, Βαγγέλης Θωμόπουλος και Κώστας Παπαδημητρίου) διατύπωσαν τις γενικές αρχές που πρέπει να διέπει ένα σύγχρονο ενιαίο μισθολόγιο.

Εν συνεχεία, οι αρχές αυτές εξειδικεύτηκαν στην μελέτη – πρόταση της Ένωσης από τους (Αλεξάκη Ιωάννη, Καμπουρίδη Ευστάθιο, Καραχάλιο Γεώργιο, Τρυποσκούφη Κωνσταντίνο, Τσαρτσάρα Αναστασία).

Πέραν των συναδέλφων  – συντακτών της μελέτης και των μελών της ομάδας εργασίας που συνέταξε τις γενικές αρχές, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνάδελφο Φώτη Φιλέντα, Πρόεδρο του Συλλόγου Σπουδαστών της ΕΣΤΑ, για την πραγματικά ουσιώδη και καταλυτική συμβολή του.

Πέραν της συνεισφοράς μας στον δημόσιο διάλογο που διεξάγεται για το νέο μισθολόγιο, είναι μια προσπάθεια της Ένωσης που δείχνει ότι η Δημόσια Διοίκηση είναι ικανή να προτείνει η ίδια την μεταρρύθμιση και ανασύνταξή της, χωρίς την παρέμβαση ακριβοπληρωμένων εταιριών – συμβούλων.

Ευχαριστούμε και πάλι τους συναδέλφους – μέλη της ΕΝΑΠ για την πολύ και εξαιρετική εργασία.
Το ΔΣ της Ένωσης Αποφοίτων ΕΣΔΔ


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)