ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα, 13/6/2023

Πρόσκληση συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή διοργάνωσης του 2ου Forum Δημόσιων Πολιτικών και Δημιουργικής Δημοσιοϋπαλληλίας

 Αγαπητά μέλη,

Το 1ο Forum Δημόσιων Πολιτικών & Δημιουργικής Δημοσιοϋπαλληλίας, το φθινόπωρο του 2022,  υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή στην ιστορία της ΕΝΑΠ και ταυτόχρονα αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία ανάδειξης του ρόλου των αποφοίτων, σύσφιξης των μεταξύ τους σχέσεων και ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Ένωσης. Μέσα από την παρουσίαση εξαιρετικών πρωτοβουλιών και προτάσεων δημόσιας πολιτικής, καλλιεργήθηκε γόνιμος διάλογος και αναδείχθηκε ο σπουδαίος ρόλος που οφείλει να διαδραματίζει η ΕΝΑΠ, ως θεσμικός φορέας επιστημονικού λόγου και συστηματικής επεξεργασίας προτάσεων, σύμφωνα με το Καταστατικό της.

Το ΔΣ της ΕΝΑΠ ΕΣΔΔΑ σε συνέχεια της επιτυχημένης περσινής διοργάνωσης και του θετικού της αντικτύπου, αποφάσισε τη διοργάνωση του 2ου Forum κατά το τρέχον έτος, το οποίο αποτελεί ορόσημο καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της ΕΣΔΔΑ. Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ ζητά από τα μέλη της Ένωσης τη συνδρομή τους, μέσω της συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή, για τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης. Την Επιτροπή θα συντονίσει η Αναπ. Γενική Γραμματέας της ΕΝΑΠ, Ντζαφέρη Έλενα. Έργο της Επιτροπής θα είναι η προετοιμασία των εισηγήσεων προς το ΔΣ για κάθε διαδικαστικό ζήτημα της διοργάνωσης (μεταξύ άλλων: η εξεύρεση χώρου, η διερεύνηση κοστολογημένων προτάσεων, η επικοινωνία με συμμετέχοντες και εισηγητές και η κατάρτιση του προγράμματος της εκδήλωσης).

Παρακαλούμε τα μέλη που επιθυμούν να στελεχώσουν την Οργανωτική Επιτροπή να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Δευτέρα 19/6/2023, αποστέλλοντας email στo enap@enap.gr και θέμα: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

 

Με εκτίμηση,

 Το ΔΣ της ΕΝΑΠ ΕΣΔΔΑ

 

 

 


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)