ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 10/6/2015

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της ΕΝΑΠ, μετά την έλλειψη απαρτίας σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 11 του Καταστατικού, συγκαλεί εκ νέου ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, στις 10 Ιουνίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο (Auditorium), της οδού Σίνα 2-4. Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Απολογισμός του παρελθόντος έτους και ο προγραμματισμός του επόμενου 2. Δράση και θέση της Ένωσης στο πρόσφατο ψηφισθέν νομοσχέδιο 3. Δράση και θέση της Ένωσης ενόψει του νομοσχεδίου για το σύστημα επιλογής προϊσταμένων 4. Συμμετοχή Ένωσης Αποφοίτων στο Δίκτυο Ορολογίας για την Ελληνική Γλώσσα και Μετάφραση ως χώρο επικοινωνίας και επαφών μεταξύ οργανισμών και φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 5. Συμμετοχή Ένωσης Αποφοίτων στο Πρόγραμμα HORIZON 6. Σχέσεις Ένωσης Αποφοίτων με Σύλλογο Σπουδαστών και Προοπτικές Συνεργασίας 7. Άλλα θέματα

Η παρουσία όλων των συναδέλφων στη Συνέλευση είναι επιβεβλημένη κυρίως για λόγους ουσίας. Σας παρακαλούμε θερμα αναρτήστε την παρούσα πρόσκληση στους Πίνακες Ανακοινώσεων των Υπηρεσιών σας και κινητοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης. Η τακτοποίηση μπορεί να γίνει την ίδια μέρα πριν την έναρξη της Γ.Σ.

Ο Πρόεδρος Σπύρος Τσουκαλάς

Η Γενική Γραμματέας Ελύνα Καπλάνη


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)