ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 29/11/2022

Αγαπητά μέλη,
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23.59 μμ. ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του αρχείου οικονομικής τακτοποίησης των μελών που επιθυμούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν πρόλαβε να τακτοποιηθεί οικονομικά, δύναται να ψηφίσει δια ζώσης, την Τετάρτη 30/11/2022 από τις 08:00 πμ έως τις 17:00μμ. Υπενθυμίζεται ότι για την δια ζώσης ψηφοφορία, τα μέλη μπορούν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι και την ημέρα των εκλογών.
Επιπλέον για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου ταυτοποιητικού εγγράφου. Η προθεσμία και οι ώρες ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αποφασίστηκαν με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα εξαχθούν από την εφορευτική επιτροπή, μετά την ολοκλήρωση και της διά ζώσης ψηφοφορίας. Το σύστημα ΖΕΥΣ δεν επιτρέπει την εξαγωγή αποτελεσμάτων αν δεν καταχωρήσουν τους κωδικούς τους στο σύστημα όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, συμπεριλαμβανομένης και της δικαστικής αντιπροσώπου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό τον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/mr4nbhcj. Τα μέλη της ΕΝΑΠ μπορούν να ψηφίσουν μόνο σε μια από τις δύο ψηφοφορίες.
Η αποστολή των email από το ΖΕΥΣ για την ηλεκτρονική ψηφοφορία προς τους ψηφοφόρους, θα ξεκινήσει σήμερα, 25 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα 24ωρο. Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι δεν λάβετε το σχετικό email μέχρι την Κυριακή 27/11, να αποστείλετε μήνυμα στο e-mail της ΕΝΑΠ (enap@enap.gr) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα στις 14.00 μμ. Επίσης, παρακαλούμε να ελέγξετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam) προτού προβείτε σε σχετική ενημέρωση.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα ξεκινήσει την Τρίτη 29/11/2022 στις 08:00 πμ και θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα στις 18:00 μμ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα μέλη θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο στο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε.
Σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (https://enap.gr/katastatiko/), (άρθρο 10 «Αρχαιρεσίες»), κάθε ψηφοφόρος µπορεί να επιλέγει και να σημειώνει σταυρό προτίμησης σε πέντε (5) το πολύ ονόματα υποψηφίων για το ∆.Σ. και ένα (1) όνομα υποψηφίου για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα βρείτε σε αυτό τον σύνδεσμο: https://tinyurl.com/a9h4zkbe αλλά και στο σχετικό email που θα λάβετε από το ΖΕΥΣ. Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στον σύνδεσμο μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδικασία της ψηφοφορίας.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε ή για τυχόν διευκρινήσεις που μπορεί να χρειαστείτε, μπορείτε να μας στείλετε email μέχρι και την λήξη της διαδικασίας στο enap@enap.gr.
Θα θέλαμε τέλος να υπενθυμίσουμε πως ο μόνος επίσημος τρόπος επικοινωνίας με την Εφορευτική Επιτροπή για τυχόν ερωτήματα / διευκρινίσεις είναι το e-mail enap@enap.gr. Η εφορευτική επιτροπή δεν κάνει χρήση των λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ένωσης και δεν έχει πρόσβαση σε μηνύματα που μπορεί να αποσταλούν σε αυτούς ή άλλους λογαριασμούς.
Ευχαριστούμε.
Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής
Η ανακοίνωση σε μορφή pdf βρίσκεται εδώ: https://tinyurl.com/4zeh6uwy

Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)