ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 10/6/2015

Αγαπητοί Συνάδελφοι Απόφοιτοι,

Την Τετάρτη 10/6/2015 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΝΑΠ – ΕΣΔΔΑ. Της Συνέλευσης, με ομόφωνη απόφαση του Σώματος προήδρευσε ο απόφοιτος Δημοσθένης Θωμάς, υπάλληλος του Υ.Δ.Μ.Η.Δ. και καθήκοντα άσκησε η απόφοιτη Κατερίνα Φασούλη, Ακόλουθος Τύπου και υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Στη Συνέλευση παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοσιοϋπαλληλικού Συλλόγου Σπουδαστών ΕΣΔΔΑ καθώς και ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Ένωσης Ακολούθων Τύπου.

Στη Συνέλευση ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία ο Απολογισμός και ψηφίστηκε ομόφωνα η διαχείριση, η χρήση και η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την προηγούμενη περίοδο. Ψηφίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή της ΕΝΑΠ και των μελών της στο Πρόγραμμα HORIZON και στο Ελληνικό Δίκτυο Ορολογίας. Επιπροσθέτως, κατετέθη και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ψήφισμα για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, το οποίο επισυνάπτεται.

Ευχαριστούμε όλες και όλους όσους προσήλθαν στη Συνέλευση και προσκαλούμε κάθε μέλος μας στις θεσμικές μας λειτουργίες καθώς και στις λοιπές συλλογικές δραστηριότητες μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. της ΕΝΑΠ – ΕΣΔΔΑ


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)