Αλληλεγγύη στους λαούς Τουρκίας – Συρίας

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ανείπωτης τραγωδίας που εκτυλίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία εξαιτίας του φονικού σεισμού στις 6/2 που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Το ΔΣ της ΕΝΑΠ ΕΣΔΔΑ αναλογιζόμενο το μέγεθος της τραγωδίας αυτής, εκφράζει τη βαθιά συμπόνοια και αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, χαιρετίζοντας παράλληλα και στηρίζοντας ουσιαστικά την πρωτοβουλία του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΚΔΔΑ για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Καλούμε τους αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ να συμμετέχουν στη δράση, προσφέροντας υλικά πρώτης ανάγκης, με έμφαση στον ζεστό παιδικό και ενήλικο ρουχισμό, κουβέρτες, ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής και κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα συγκεντρώνονται στο ισόγειο του ΕΚΔΔΑ μέχρι την Παρασκευή 17/2/2023, ώστε να σταλούν στη συνέχεια μέσω αξιόπιστου μηχανισμού στις πληγείσες περιοχές.

Η ανάγκη για έμπρακτη προσφορά είναι επιτακτική προκειμένου να στηριχθούν οι πληγέντες και να καλυφθούν βασικές ανάγκες όσων έχασαν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ ΕΝΑΠ ΕΣΔΔΑ


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)