ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26ης ΜΑΪΟΥ 2016

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι απόφοιτοι της ΕΣΔΔΑ,

Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 26η Μαΐου πραγματοποιήθηκε η προβλεπόμενη από το καταστατικό εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης. Της συνέλευσης προήδερευσε ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και καθήκοντα Γραμματέα άσκησε η συνάδελφος Αντιγόνη Γιαννουράκου τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη διαχείριση της διαδικασίας.

Κατά την έναρξή της βραβεύθηκαν για την μακρόχρονη και σημαντική προσφορά τους στα κοινά της Ένωσης τα μέλη μας κ.κ. Πέτρος Γιαννουλάτος, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Υγείας και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου Διευθυντής της ΕΣΔΔΑ. Επίσης, βραβεύθηκε η πρωτεύσασα στον εισαγωγικό διαγωνισμό της 24ης Εκπαιδευτικής Σειράς “Κοσμάς Ψυχοπαίδης” κα. Μαρία Νομικού.

Ακολούθησαν οι κατα το καταστατικό προβλεπόμενες εισηγήσεις για τον συνολικό και τον οικονομικό απολογισμό εκ μέρους του Δ.Σ. και διεξοδική συζήτηση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. με τα παριστάμενα μέλη. Ο απολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Αποφασίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχιαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. να είναι η 23η Ιουνίου 2016 και εξελέγη Εφορευτική Επιτροπή η οποία αναλαμβάνει κατά το καταστατικό την ευθύνη για τη διεξαγωγή τους. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και θα αποσταλεί ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία η οποία θα περιλαμβάνει και τους τρεις δυνατούς τρόπους ψηφοφορίας (φυσική, επιστολική και ηλεκτρονική).

Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλες και όλους σας, καθώς χάρη στο δικό σας ηθικό και επαγγελματικό ανάστημα κατέστη εφικτή η ευόδωση των προσπαθειών του για την κατοχύρωση πάγιων και διαχρονικών αιτημάτων της Ένωσης. Επίσης ευχαριστεί όλα εκείνα τα μέλη τα οποία χωρίς άλλη θεσμική ιδιότητα βοήθησαν στο δύσκολο αυτό έργο. Η δύναμή μας είναι τα μέλη μας και με αυτή την αφετηρία σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εκδηλώσεις της Ένωσης αυξάνοντας τη δυναμική της στις μελλοντικές της διεκδικήσεις.

Με συναδελφικούς αποφοιτικούς χαιρετισμούς,

Το απερχόμενο Δ.Σ.


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)