Ανακοίνωση ΕΝΑΠ για Εισαγωγικό Διαγωνισμό ΚΒ’ Εκπ. Σειράς ΕΣΔΔΑ

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από σημαντική καθυστέρηση πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο το Α΄ Στάδιο του 22ου Εισαγωγικού Διαγωνισμού για την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού έγινε εφικτή μετά την υπέρβαση πολλών εμποδίων και η Ένωση στήριξε ενεργά τις προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους.

Η ΕΝΑΠ εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν, γνωρίζοντας πολύ καλά τον ωραίο και επίπονο αγώνα τους, τις υψηλές και εύλογες προσδοκίες τους.

Ο Εισαγωγικός Διαγωνισμός για την ΕΣΔΔΑ αποτελεί πλέον θεσμό στα δημόσια πράγματα της χώρας μας. Η Σχολή τροφοδοτεί την ελληνική Δημόσια Διοίκηση με αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη: Επαγγελματικά Στελέχη που έχουν εκπαιδευτεί για να συμβάλουν με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη νοοτροπία τους στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ελληνικού κράτους.

Στην πιο κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα κάθε προσπάθεια διοικητικής μεταρρύθμισης πρέπει, για να έχει πιθανότητες επιτυχίας, να στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της Δημόσιας Διοίκησης. Οι απόφοιτοι της ΕΣΔΔΑ έχουν αποδείξει και αποδεικνύουν καθημερινά πως αποτελούν την εγγύηση ότι το Δημόσιο έχει τη δύναμη να αλλάξει. Η αξιοποίησή τους θα αποτελέσει το βαρόμετρο επιτυχίας της μεταρρύθμισης.


Πρόσφατες δημοσιεύσεις


Αρχείο ανά μήνα

Θεματικές – Κατηγορίες

Ετικέτες (tags)