FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
Δελτίο Τύπου-Νέο Δ.Σ. ένωσης Από : ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ...
Δελτίο Τύπουγια το Δημόσιο και το Ρόλο των Αποφοίτων Αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου το οποίο αποτυπώνει...
Ξενάγηση στο Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944 Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,  Το...
Συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΝ.ΑΠ. με τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π. Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Α.Π. πραγματοποίησε συνάντηση...

Αρχαιρεσίες ΕΝΑΠ: Εκλογές, Διαδικασία

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2016
Αγαπητοί-ες συνάδελφοι,
εν όψει της επικείμενης διεξαγωγής εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ENAΠ-ΕΣΔΔΑ), οι οποίες θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικά τις ημέρες Tετάρτη 6 Ιουλίου από τις ώρες 00:01 έως και τις 10:00 ημέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και δια ζώσης την ημέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 κατά τις ώρες 12:00-19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην ΥΔΜΗΔ) στον 1ο όροφο, παρακαλούμε, όπως λάβετε υπόψη τα κάτωθι εξής αναφερόμενα:

 • Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στην σύσκεψη της Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016 μεταξύ εκπροσώπων του απελθόντος Διοικητικού Συμβουλίου και υποψηφίων των επόμενων εκλογών, η ταμειακή τακτοποίηση για τους αποφοίτους, που επιθυμούν να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές της επόμενης εβδομάδας, θα ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των δέκα (10) ευρώ για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην Ένωση Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ENAΠ-ΕΣΔΔΑ) και σε εκείνο των δώδεκα (12) ευρώ για όσους γράφονται για πρώτη φορά στην ΕΝΑΠ-ΕΣΔΔΑ.

Συναφώς και προκειμένου να διακριβωθεί η οικονομική τακτοποίηση των μετεχόντων στις εκλογές, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται με e-mail στην κα Χριστοπούλου Σωτηρία στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Η οικονομική τακτοποίηση και η αποπληρωμή των ως άνω οφειλών δύναται να πραγματοποιηθεί με τρεις (3) τρόπους:

1) δια της τραπεζικής οδού σε οποιοδήποτε κατάστημα της Eurobank, στο οποίο τηρείται ο υπ'αριθμ.0026.0104.95.0200756926 λογαριασμός με IBAN:GR0202601040000950200756926 στο όνομα "Ένωση Αποφοίτων ΕΣΔΔA". Μετά το πέρας της κατάθεσης, θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επιβεβαιώνεται από την κα Χριστοπούλου Σωτηρία η παραλαβή αυτού,
2) δια της on-line πληρωμής μέσω paypal στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει και κάποιο ποσό, που αντιστοιχεί στην τραπεζική προμήθεια πλέον του πληρωτέου ποσού. Αναλυτικότερα, το ποσό της εγγραφής συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας ανέρχεται στα 2, 418 € και το ποσό για ένα έτος στα 10,69 € αντίστοιχα και
3) δια ζώσης την ημέρα της ψηφοφορίας με φυσική παρουσία. Σε αυτή την περίπτωση, την ημέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 κατά τις ώρες 12:00-19:00, θα πραγματοποιείται η αποπληρωμή των οφειλών σε συνεννόηση με την κα Χριστοπούλου Σωτηρία, η οποία θα βεβαιώνει το ύψος της τυχόν οφειλής και θα δίνει την σχετική απόδειξη μετά την εξόφληση της εν θέματι οφειλής.

 • Σημειώνεται, ότι η ταμειακή τακτοποίηση προαπαιτείται, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου όσοι απόφοιτοι επιθυμούν είτε δια της ηλεκτρονικής είτε δια της επιστολικής οδού. Για όσους αποφοίτους επιλέξουν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου δια της φυσικής παρουσίας την ημέρα Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 κατά τις ώρες 12:00-19:00, η αποπληρωμή των εν θέματι οφειλών θα πραγματοποιείται τότε.
 • Αναφορικά με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, εφόσον υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail με την κα Χριστοπούλου Σωτηρία, η οποία θα βεβαιώσει την ταμειακή τακτοποίηση, θα πρέπει να καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την πρόθεσή τους αυτή συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο http://polls.enap.gr/index.php/184726?lang=el έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 ώρα 17:00 το απόγευμα. Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση αμφιβολίας για την ταμειακή σας τακτοποίηση, θα μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Χριστοπούλου Σωτηρία μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Διευκρινίζεται ότι η ανωτέρω διαδικασία δεν απαιτείται εκ νέου για όσους ενδιαφερόμενους αποφοίτους έχουν ήδη τακτοποιηθεί ταμειακά κι έχουν συμπληρώσει την ως άνω φόρμα δηλώνοντας την πρόθεσή τους να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.
 • Η ταμειακή τακτοποίηση δια της τραπεζικής οδού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, ενώ η on-line πληρωμή δύναται να πραγματοποιηθεί και κατά τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή 2 και 3 Ιουλίου αντίστοιχα με καταληκτική ημερομηνία εκείνη της Κυριακής 3 Ιουλίου 2016.

Για την Εφορευτική Επιτροπή

Γιώργος Γιούλος Δημοσθένης Θωμάς Γιάννης Αναγνώστου

Attachments:
FileDescription
Download this file (20160629_odigies_gia_ekloges.pdf)20160629_odigies_gia_ekloges.pdf 

Φωτογραφίες

ΕΝΑΠ-Φωτογραφία ΔΣ
ΕΝΑΠ-Φωτογραφία ΤΖΙΜΑΣ
«
»

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!